![]() ![]() |
Jan 23 2010, 10:41 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 23-January 10 Member No.: 8299 |
Dobry den! Koupil jsem si CD verzi teto opravdu skvele hry, jen jsem vzhledem k dnesnim trendum vymenil vetsi notebook za mensi, cimz jsem prisel mj. o CD mechaniku. Pochopil-li jsem spravne, do z webu stazene trial verze lze vlozit klic pro plnou verzi. Nejaky klic jsem nalezl v krabicce s hrou, nicmene tento klic do trial verze vlozit nejde. Jde o odlisny klic, nebo jsem neco udelal spatne? Existuje jine reseni, jak spoustet CD verzi hry bez vlozeneho CD (chapu problem s kontrolou originalniho CD)?
|
|
|
|
Feb 3 2010, 02:23 PM
|
|
![]() ALTAR Support ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1436 Joined: 7-February 07 From: Czech Republic Member No.: 4372 |
Dobry den,
je mozne zakoupit klic pro aktivaci dema, nicmene tyto klice se neshoduji s klicem, ktery jste nalezl v krabicce a daji se dokoupit tady : http://www.sprocketidea.com/joomla/index.p...rt&Itemid=2, co se tyce hrani hry bez cd, ted se jdu pokusit to nejak udelat a dam vam vedet, nicmene zatim si nejsem jist vysledkem ani postupem... -------------------- World is in pain.. Everything is as it should be..
|
|
|
|
Jun 22 2010, 12:23 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 23-January 10 Member No.: 8299 |
Zdravim! Podarilo se Vam v tomto ohledu neco vyzkoumat (napr. i to, ze to nepujde)..?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2010 - 03:01 PM |