![]() ![]() |
Jan 23 2010, 10:41 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 23-January 10 Member No.: 8299 |
Dobry den! Koupil jsem si CD verzi teto opravdu skvele hry, jen jsem vzhledem k dnesnim trendum vymenil vetsi notebook za mensi, cimz jsem prisel mj. o CD mechaniku. Pochopil-li jsem spravne, do z webu stazene trial verze lze vlozit klic pro plnou verzi. Nejaky klic jsem nalezl v krabicce s hrou, nicmene tento klic do trial verze vlozit nejde. Jde o odlisny klic, nebo jsem neco udelal spatne? Existuje jine reseni, jak spoustet CD verzi hry bez vlozeneho CD (chapu problem s kontrolou originalniho CD)?
|
|
|
|
Feb 3 2010, 02:23 PM
|
|
![]() ALTAR Support ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Admin Posts: 1437 Joined: 7-February 07 From: Czech Republic Member No.: 4372 |
Dobry den,
je mozne zakoupit klic pro aktivaci dema, nicmene tyto klice se neshoduji s klicem, ktery jste nalezl v krabicce a daji se dokoupit tady : http://www.sprocketidea.com/joomla/index.p...rt&Itemid=2, co se tyce hrani hry bez cd, ted se jdu pokusit to nejak udelat a dam vam vedet, nicmene zatim si nejsem jist vysledkem ani postupem... -------------------- World is in pain.. Everything is as it should be..
|
|
|
|
Jun 22 2010, 12:23 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 23-January 10 Member No.: 8299 |
Zdravim! Podarilo se Vam v tomto ohledu neco vyzkoumat (napr. i to, ze to nepujde)..?
|
|
|
|
Aug 19 2010, 06:31 PM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 1 Joined: 19-August 10 Member No.: 10450 |
Zdravim, zajimalo by me, jestli se to povedlo nejak vyresit. Mam podobny problem. Hru mam koupenou na CD, ale momentalne ho nemuzu pouzivat. Klidne bych si ji koupil znovu, abych mohl aktivovat stazenou verzi, kdyby byla moznost zaplatit jinak nez kartou
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd September 2010 - 08:18 AM |