IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Forum Rules Forum Rules

Reply to this topicStart new topic
> FF2 bez CDROM mechaniky
Wolda
post Jan 23 2010, 10:41 AM
Post #1

Newbie
*

Group: Members
Member No.: 8299

Dobry den! Koupil jsem si CD verzi teto opravdu skvele hry, jen jsem vzhledem k dnesnim trendum vymenil vetsi notebook za mensi, cimz jsem prisel mj. o CD mechaniku. Pochopil-li jsem spravne, do z webu stazene trial verze lze vlozit klic pro plnou verzi. Nejaky klic jsem nalezl v krabicce s hrou, nicmene tento klic do trial verze vlozit nejde. Jde o odlisny klic, nebo jsem neco udelal spatne? Existuje jine reseni, jak spoustet CD verzi hry bez vlozeneho CD (chapu problem s kontrolou originalniho CD)?
Go to the top of the page

+Quote Post
lynx
post Feb 3 2010, 02:23 PM
Post #2

ALTAR Support

Group: Admin
From: Czech Republic
Member No.: 4372

Dobry den,
je mozne zakoupit klic pro aktivaci dema, nicmene tyto klice se neshoduji s klicem, ktery jste nalezl v krabicce a daji se dokoupit tady : http://www.sprocketidea.com/joomla/index.p...rt&Itemid=2, co se tyce hrani hry bez cd, ted se jdu pokusit to nejak udelat a dam vam vedet, nicmene zatim si nejsem jist vysledkem ani postupem...

--------------------
World is in pain.. Everything is as it should be..

+Quote Post
Wolda
post Jun 22 2010, 12:23 AM
Post #3

Newbie
*

Member No.: 8299

Zdravim! Podarilo se Vam v tomto ohledu neco vyzkoumat (napr. i to, ze to nepujde)..?

+Quote Post
Petr B
post Aug 19 2010, 06:31 PM
Post #4

Newbie
*

Member No.: 10450

Zdravim, zajimalo by me, jestli se to povedlo nejak vyresit. Mam podobny problem. Hru mam koupenou na CD, ale momentalne ho nemuzu pouzivat. Klidne bych si ji koupil znovu, abych mohl aktivovat stazenou verzi, kdyby byla moznost zaplatit jinak nez kartou

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd September 2010 - 08:18 AM